TRUCKSTYLING IN 9 JAAR VAN HOBBY OPBOUW NAAR PROFESSIONEEL OPBOUW SPECIALIST. WELLING TRUCKSTYLING UIT JOURE IS HET AANGEWEZEN BEDRIJF OM UW WENS TE REALISEREN.

Een vrachtwagenchauffeur kan soms dagen achterelkaar onderweg zijn waarbij zijn enige contacten andere chauffeurs zijn die op dezelfde plek stoppen voor een pauze of om te overnachten. Slapen doet een Vrachtwagenchauffeur in zijn vertrouwde cabine. Een chauffeur moet voldoende uitrusten om vervolgens weer fit aan het werk te gaan. Om dit zo comfortabel mogelijk te maken is het interieur van een vrachtwagen belangrijk. Een vrachtauto is meer dan een auto alleen. Voor velen onder ons willen wij er een huiselijk gevoel aangeven van binnen en de juiste accessoires van buiten om er goed mee te kunnen werken.

Chauffeurs spenderen veel tijd door in de vrachtwagen en worden veel gezien. Daardoor is het belangrijk dat zij met hoogwaardige verlichting werken om werkzaamheden gemakkelijker te maken. Als geen ander weet Jeroen dat het voor een bedrijf het belangrijk is om gezien te worden. Het audio/video en aanverwante apparatuur mag niet ontbreken natuurlijk. Hiervoor is het belangrijk dat alle wensen worden doorgenomen van de chauffeur of van het bedrijf om dit te realiseren.

Voor Welling Truckstyling is het een kunst om dit vakkundig weg te werken en te optimaliseren voor optimaal gebruik. In het pand aan het Jentjemeer 7 te Joure is ieder van harte welkom om wensen te bespreken en samen tot een prachtig eindresultaat te komen.

Extrieur

Een vrachtauto is meer dan een auto alleen. Voor velen onder ons willen wij er een huiselijk gevoel aangeven van binnen en de juiste accessoires van buiten om er goed mee te kunnen werken. Chauffeurs spenderen veel tijd door in de vrachtwagen en worden veel gezien.

Interieur

Een chauffeur moet voldoende uitrusten om vervolgens weer fit aan het werk te gaan. Om dit zo comfortabel mogelijk te maken is het interieur van een vrachtwagen belangrijk.

Accessoires

Het audio/video en aanverwante apparatuur mag niet ontbreken natuurlijk. Voor Welling Truckstyling is het een kunst om dit vakkundig weg te werken en te optimaliseren voor optimaal gebruik.